Wandelen

De Wandeltuin

De lange open tuin ligt achter het grote veld en de speeltuin, tussen de Geertruidalaan en de Dinalaan. Er wordt gefaseerd gemaaid en “natuurlijk getuinierd” door de vrijwilligers van het tuinpark. Aan het eind van de tuin ligt een paddenpoel, geflankeerd door een reusachtige Moerascipres. Aan het begin van de wandeltuin staat een vitrine met de diverse bloemen die op Ons Buiten te vinden zijn.

Paddepoel
De tuin
De ingang
Gids downloaden

Wandelgids

Volkstuinen te Voet

Zes tuinparken in de zuidwest rand van Amsterdam nodigen u uit: kom wandelen en genieten van de bijzondere natuur tussen de Nieuwe Meer en de Sloterweg. De gids Volkstuinen te Voet bevat wandelingen over de volkstuinparken Ons Buiten, VAT, Eigen Hof, Lissabon, Oud Bijenpark en het Siegerpark.
Een verbindende wandelroute voert u via de Noordelijke Oeverlanden, de Ringvaart en de Sloterweg, langs de verschillende parken. U kunt zelf de lengte en duur van uw route samenstellen.

De gids kan ook besteld worden door een bericht te sturen naar wandelgids@ons-buiten.nl waarin u naam, adres, postcode en woonplaats vermeldt waar de gids naartoe gestuurd moet worden.
Wilt u € 3 overmaken o.v.v. Volkstuinen te Voet, op rekening nummer NL04.INGB.0004.880.600 ten name van Tuinpark Ons Buiten, Riekerweg 15, 1066 BT Amsterdam.
Zodra het bedrag voor de verzendkosten ontvangen is kunt de gids thuis verwachten.
U kunt de wandelgids ook kopen in het verenigingsgebouw van Ons Buiten.

Deze wandeling komt uit de Wandelgids; Volkstuinen te Voet.

De Tuinen