100 jaar

Ons Buiten werd opgericht in 1922.  Het park lag toen nog aan het einde van het Slatuinenpad. In 1927 verhuisden het park naar de huidige plaats aan de Riekerweg. En nu bestaat Ons Buiten in 2022 dus 100 jaar!

We staan daar het hele jaar bij stil. Met terug- en vooruitblikken en natuurlijk met een breed scala aan  activiteiten en festiviteiten. Hoogtepunten is bijvoorbeeld de Open Dag op 12 juni met o.a. Tuinkunst en extra feestelijheden. En natuurlijk de feestweek in augustus. Houd de kalender hieronder in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws en de speciale jubileumupdates.

Startschot jubileumjaar (nieuwjaarsduik & nieuwjaarsreceptie) verplaatst naar 30 januari 2022
Oorspronkelijk stond het startschot voor ons jubileumjaar met een Nieuwjaarsduik en de Nieuwjaarsreceptie gepland op 9 januari. Vol goede moed verplaatsen we beide evenementen naar 30 januari. Natuurlijk onder de dan geldende RIVM maatregelen. Om 12:00 uur is de duik in de Nieuwe Meer. De aansluitende Nieuwjaarsreceptie is om 13.00 uur. Lees meer over Nieuwjaarsduik en meld je alvast aan. Voor de nieuwjaarsreceptie hoef je je niet aan te melden.

Oproep speciaal voor tuinders en medetuinders
Heb je een idee voor een leuke activiteit in het jubileumjaar dat je zelf of met hulp van anderen kunt uitvoeren? Of wil je gewoon meewerken om alle jubileumactiviteiten van de grond te krijgen? Meld je direct aan via de knop Inschrijfformulier hieronder. Er is genoeg te doen en vele handen maken licht en leuk werk!

Volg alle activiteiten van het JOC en de jubileumcommissie in onderstaande agenda