Jubileumhuis

 
 

Logeerhuisje

Op Ons Buiten is een huis beschikbaar speciaal voor oud-tuinders, familieleden of kennissen van leden.

In de periode april tot september kunnen bovengenoemden gedurende een week in het jubileumhuisje logeren. De kosten hiervoor zijn € 100,00 per week.

Het eerste huisje werd in 1982 als jubileumgeschenk van de tuinders bij het 60-jarig bestaan van Ons Buiten aangeboden. Vandaar de naam Jubileumhuisje. In 2004 is een nieuw huisje geplaatst met een vegetatiedak en de tuin is natuurvriendelijk ingericht. Het huisje is geschikt voor mindervaliden. Het Jubileumhuisje is opgezet voor oud-tuinders die na jaren op de tuin nog een weekje willen komen genieten op Ons Buiten. Tegenwoordig mogen ook familieleden en vrienden van tuinders zich ingeschreven. Maar oud-tuinders en mensen op leeftijd gaan altijd voor!

Het is een seniorenhuisje voor maximaal 2 personen. Het huisje is ingericht met elektra en cv en er is een aangepaste badkamer. De slaapkamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden.

Twee tuinders zorgen voor de reserveringen; zij maken het huisje wekelijks schoon en ontvangen de nieuwe gasten. Een derde tuinder onderhoudt op de wisseldag de tuin. Alle werkzaamheden doen zij als vrijwilligers.

Inschrijven kan door het inschrijfformulier in te vullen, per e-mail: cmj.kristel54@gmail.com